top of page

Tisk na tekstil

Tiskamo na različne kose tekstila, najpogosteje na majice. 

Zagotavljamo vam izbor vrhunskih tiskarskih tehnologij, ki bodo vašim oblačilom vdihnile edinstven značaj.

S tehnologijo fleks tiska bodo vaši dizajni svetleči in izrazni, medtem ko bo printfleks poskrbel za žive barve, ki zares zaživijo na materialu.

Za občutek mehkobe in teksturiranosti je tu tehnologija flock, medtem ko z Direct to Foil (DTF) preslikači dosežemo osupljivo natančnost prenosa za bogate in sijoče podrobnosti.

Sito preslikači pa omogočajo tiskanje kompleksnih vzorcev in barvnih odtenkov, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost. Vaša oblačila bodo z našimi tehnologijami postala platno za umetnost, ki se nosi.

kratke majice

Tisk na majice

 

Pripravimo vam lahko ponudbo za tisk na majice. Izdelujemo priložnostne majice v manjših nakladah z uporabo fleks folij (barvnih in print), kakor tudi velikoserijske naklade z uporabo standardnih tehnik tiska na tekstil.

DTF tisk na majice

 

Predstavljamo vam našo inovativno storitev tiskanja na majice z uporabo napredne Direct to Foil (DTF) tehnologije.

 

Vaši dizajni bodo oživeli na naših kvalitetnih majicah, saj DTF omogoča natančen prenos bogatih barv in detajlov neposredno na tkanino.

S ponosom vam predstavljamo edinstveno priložnost, da izrazite svojo individualnost skozi izjemne dizajne, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost.

 

Privoščite si razkošje tiska, ki združuje inovacijo, trajnost in vrhunsko kakovost.

bottom of page